Sluit menu
06 50 84 91 74
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Logo Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse
Icon Edwin Spanjersberg Fysiotherapie in Spijkenisse

Over Edwin

Bij een persoonlijke aanpak hoort ook mijn persoonlijke verhaal

Mijn naam is Edwin Spanjersberg, in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en mijzelf later verder geschoold als Master manuele therapie.

Vanaf mijn afstuderen heb ik zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van problematiek vanuit de wervelkolom. Ook heb ik veel na- en bijscholing gedaan op het gebied van schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij bekwaamd in Dry Needling en Medical Taping.

Vanuit mijn eigen sportieve verleden ben ik ook zeer geïnteresseerd in het begeleiden van geblesseerde sporters om hen te helpen terug te keren op het sportveld op het gewenste niveau. Zo ben ik ook betrokken bij verscheidene voetbalverenigingen in de regio.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

BIG-registratie: 99050281404
AGB: 04106071
Praktijk-AGB: 04059707

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke waarderingssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.

Wie kan ik helpen?

Wanneer bewegen moeilijk voor u wordt, bijvoorbeeld door pijn, sta ik als fysio-/manueeltherapeut voor u klaar. Uw wensen gecombineerd met mijn kennis en ervaring.
Aan de hand van een vraaggesprek en diagnostiek stellen we samen een behandelplan op, toegesneden op uw situatie. Maatwerk dus.

Mocht ik niets voor u kunnen betekenen dan zal ik u dit ook snel en eerlijk zeggen.
Voor zo ver in mijn mogelijkheden ligt zal ik u dan op weg helpen naar een andere hulpverlener.

Fysiotherapie Edwin Spanjersberg is er voor mensen met lichamelijke klachten. Dit kan liggen aan het feit dat u moeite heeft met bewegen door angst, een sportblessure, u meer moet bewegen, ongeval of ziekte, veroudering of simpelweg omdat u een pijnlijke beweging gemaakt heeft.

Zo zijn er mogelijk nog talloze oorzaken te benoemen, maar voor iedereen, van jong tot oud, sta ik voor u klaar om u zo goed mogelijk weer op weg te helpen.

Een kijkje in de praktijk

Kennismaken is de eerste stap naar het verhelpen van uw klachten.

Afspraak maken